NYTT FORUM

Moderatorer: Ingper, Tuck

NYTT FORUM

Inläggav Tuck » tis jan 04, 2011 8:35 pm

Har nu flyttat över alla användare och inlägg till en nyare version av forumet. Här finns tex möjlighetern att lägga till en sk. avatar eller visningsbild, dvs en liten profilbild vid användarnamnet. Gå in på Kontrollpanelen / Profil / Ändra visningsbild och ladda upp en bild på max 80x80 pixlar.

Om ni inte kan logga in så använd funktionen: "Jag har glömt mitt lösenord" så mailas ett nytt lösenord till din angivna mailadress.

OBS! Snälla användare, om ni upptäcker några fel eller andra inställningar som inte är som de ska så meddela detta. Jag är själv osäker på att allt funkar som det ska.
Användarvisningsbild
Tuck
 
Inlägg: 320
Blev medlem: sön apr 02, 2006 5:13 pm

Re: NYTT FORUM

Inläggav Enzo Molinari » ons jan 12, 2011 10:25 am

Kul ! Se nu till att lägga in lite fräna avatarer på edra profiler. 8)
/Enzo
Bild
Användarvisningsbild
Enzo Molinari
 
Inlägg: 309
Blev medlem: lör feb 25, 2006 5:08 pm
Ort: Gävle

Re: NYTT FORUM

Inläggav Enzo Molinari » fre jan 14, 2011 11:06 pm

När man ser på aktiviteten på vårat forum kan jag inte låta bli att fundera över om vi inte borde slå oss ihop med någon annan "smal" intresseförening med samma grundidé som vi, och som förmodligen delar vårt problem med inaktivitet. Vad tror ni andra? Ett dött forum gör ju ingen glad... :?
/Enzo
Bild
Användarvisningsbild
Enzo Molinari
 
Inlägg: 309
Blev medlem: lör feb 25, 2006 5:08 pm
Ort: Gävle

Re: NYTT FORUM

Inläggav Ingper » sön jan 16, 2011 11:09 am

Sådär, nu har jag fått dit en bilbild jag också :wink:

Vad gäller aktiviteten så är det nog bara att acceptera att det inte är så många som är X1/9-intresserade. Dessutom är årstiden ju sådan att de flesta förträngt sina bilar (i alla fall vi). Även om tanken är god så är jag rätt tveksam till att slå ihop oss med någon annan "småklubb". Tror inte aktiviteten om X1/9:or skulle öka. Jag själv är dock inne här nästan dagligen, även denna årstid.

Däremot har vi alla kanske en uppgift att pusha på dem som har halvfärdiga bilar stående i garagen, och försöka få dem ut på vägarna igen. Vi själva fiskade f.ö. rätt på en som bott i garage sedan 90-talet och fick den ut på vägarna igen. Blev förresten uppringd av en annan X1/9-ägare som träffat en rätt aktiv medlem på en helt annan motorträff på en liten ort i Småland och fått en "spark i baken". Tror och hoppas att han efter vårt samtal fick lite optimism att färdigställa bilen så den kan rulla igen.

En eloge förresten till dig, Enzo, som är flitig att presentera ditt projekt på nätet och i forumet.
Ingemar E.
X1/9 -80, X1/9 -84 (frugans), Skoda Superb -19 samt en A3 -13
Och så dotterns "projektbil" Skoda Fabia -09 och sonens Volvo V50 -06
Användarvisningsbild
Ingper
 
Inlägg: 402
Blev medlem: ons apr 26, 2006 5:45 pm
Ort: Bankeryd

Re: NYTT FORUM

Inläggav Tuck » mån jan 17, 2011 8:04 pm

Ja, det är väl bara att konstatera att verksamheten i X-garagen är låg så här års.
En eloge till både Enzo och Ingper som varit och är aktiva i forumet.
Användarvisningsbild
Tuck
 
Inlägg: 320
Blev medlem: sön apr 02, 2006 5:13 pm

Re: NYTT FORUM

Inläggav Steffo » tor jan 20, 2011 12:28 am

Ja, det kan ju verka lite dött här ibland. Men i mitt garage är det inte alls dött. Min Uno Turbo-konvertering fortskrider som planerat. Är i stort sett färdig med motorrenoveringen och motorn ska lyftas in endera dagen. Att pyssla med all kringutrustning (kablage, styrenheter, laddluftkylare, oljekylare etc) är det som är riktigt kul! Fin terapi mellan varven när man har småbarn och villa. Slipa och lacka motorrummet är däremot inte lika kul.

Idag blev skräddaren klar med skinnklädseln. Tar en stund att vänja sig vid den nya looken på stolarna! Fick också besked om att mina fälgar är på väg hem från England. Så för min del är det nog aktiviteten att dra runt på forum och berätta vad jag gör som är svag, inte själva garageaktiviteten.

Ha det gott!
Steffo
 
Inlägg: 24
Blev medlem: mån sep 24, 2007 12:24 pm


Återgå till Allmänt

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron