Vårträffen

Moderatorer: Ingper, Tuck

Vårträffen

Inläggav T-bone » mån mar 26, 2012 12:49 pm

Hej alla vänner! Solen skiner och jag hade just böjat se fram emot nästa träff :) . Får så Icsunonove med behövlig information. Men hjälp, vad dyrt det blev :( . Fanns det inget hotel med en stjärna mindre :?
T-bone
T-bone
 
Inlägg: 7
Blev medlem: mån jun 04, 2007 12:03 pm

Re: Vårträffen

Inläggav Ingper » tis mar 27, 2012 7:43 am

Nu är jag inte träffarrangör, men det där med pris/standard är alltid en diskussionsfråga. Förr om åren bodde vi enbart på vandrarhem, med allt vad det innebar. Att få med lakan och sängkläder i våra små bilar var inte alltid lätt, och prisskillnaden upp till ett "bättre" boende var oftast inte så stor. Därför tror jag ambitionen sedan ett par år är att som standard ha boende typ enklare hotell.

Sedan ingår ju t ex tvårättersmiddag i den dryga tusenlappen/person plus en del annat. Vet t ex att inträdet på fästningen för den typen av "äventyrstur" vi nog kommer gå kostade oss som familj en rätt bra summa när vi var där för ett par år sedan. Så boendepriset är ju inte hela summan.... :wink:

Hoppas vi ses på träffen ändå. Och bra att du luftar synpunkterna.
Ingemar E.
X1/9 -80, X1/9 -84 (frugans), Skoda Superb -19 samt en A3 -13
Och så dotterns "projektbil" Skoda Fabia -09 och sonens Volvo V50 -06
Användarvisningsbild
Ingper
 
Inlägg: 400
Blev medlem: ons apr 26, 2006 5:45 pm
Ort: Bankeryd

Re: Vårträffen

Inläggav Tuck » ons mar 28, 2012 3:19 pm

Tack för synpunkterna. Det är bra att ämnet ventileras. Det är som Ingper säger alltid en balans mellan boendestandard och kostnad. Magkänslan säger att det av de flesta uppskattats att standarden har höjts. Det svåra är att hitta ett boende som även uppfyller övriga önskemål som gångavstånd till restaurang, frukost, parkering, samlingsrum, utflyktsmål mm. Det optimala vore att kunna erbjuda olika boendeformer under samma träff, men då vore det samtidigt ännu svårare att hitta ställen att förlägga träffarna på. Alternativet är att alternera mellan dyra och billiga träffar. Klubben skulle verkligen uppskatta om fler ville arrangera träffar.
Är T-bone kanske intresserad av att arrangera en billig träff nästa år? (Årets höstträff är redan bestämd)

Vad tycker ni andra?? Kom med synpunkter.

PS. Ni är alltid välkomna att bara närvara under lördagen.
Användarvisningsbild
Tuck
 
Inlägg: 320
Blev medlem: sön apr 02, 2006 5:13 pm


Återgå till Träffar

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron